Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Επιτέλους δώστε λύση!


                                                                                                     


Νέα Ιωνία, 1 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Γιώργου Τσοπανίδη για τους χειρισμούς του Δημάρχου σχετικά με το ζήτημα των 12 εργαζομένων στην καθαριότητα

Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα την αρχική διαφαινόμενη διάθεση του Δημάρχου να υποχωρήσει από την προηγούμενη βιαστική απόφασή του να δείξει την πόρτα της εξόδου σε 12 εργαζομένους του τομέα Καθαριότητας.
 Όπως όμως ενημερώθηκα από το Σωματείο Εργαζομένων, μετά από παλινωδίες και αντιφατικούς χειρισμούς του Δημάρχου και λοιπών εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, το θέμα, αν οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να παραμένουν στην εργασία τους τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης από το αρμόδιο Δικαστήριο στο οποίο και εκκρεμεί, παραμένει ακόμα ανοιχτό. Φαίνεται πως οι ξένες προς την ουσία της υπόθεσης επιδιώξεις και τα αντικρουόμενα κίνητρα τείνουν να επιβάλλουν μία συγκρουσιακή κατάσταση αβεβαιότητας και ομίχλης, που, συν τοις άλλοις, μόνο σοβαρότητα δεν δείχνει.
Καλώ το Δήμαρχο έστω και την ύστατη στιγμή να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο λαός της Νέας Ιωνίας και να μην διαψεύσει άλλη μια φορά τις προσδοκίες του. Και οι προσδοκίες του στην προκειμένη περίπτωση έχουν να κάνουν με το σεβασμό του δικαιώματος των εργαζομένων να αποφασίσει για την υπόθεσή τους το αρμόδιο Δικαστήριο στο οποίο εκκρεμεί η υπόθεση και όχι ο αναρμόδιος Δήμαρχος.
Αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης συμπαρίσταμαι στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και στη θέλησή τους να συνεχίσουν να προσφέρουν την εργασία τους και τις υπηρεσίες τους, που ως τώρα έχει κριθεί αρμοδίως ότι αυτές καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, με τελικούς παραλήπτες και ωφελούμενους από τις υπηρεσίες αυτές τους πολίτες, δημότες και κατοίκους της Νέας Ιωνίας.


                                                                                Γιώργος Τσοπανίδης
                                                                                                 Επικεφαλής της παράταξης

                                                                                       «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου