Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στήριξη του πρώην υποψ. βουλευτή Χρήστου Παπαδόπουλου στην υποψηφιότητα του Γιώργου Τσοπανίδη για το αξίωμα του Δημάρχου της Νέας Ιωνίας





  Νέα Ιωνία, 21 Νοεμβρίου 2013
Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζω και συμπαρατάσσομαι με την υποψηφιότητα του Νεοϊωνιώτη δικηγόρου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΠΑΝΙΔΗ για τη δημαρχία του Δήμου Ν.ΙΩΝΙΑΣ. Ο Γιώργος Τσοπανίδης πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να διοικήσει το Δήμο Νέας Ιωνίας και έχει τα εχέγγυα να αποδειχθεί ένας ικανός Δήμαρχος που θα αλλάξει τα πράγματα στην πόλη μας. Η υποψηφιότητά του, επίσης, υπερτερεί σημαντικά σε σχέση με κάθε άλλη φερόμενη υποψηφιότητα για τη δημαρχία της πόλης μας
Ειδικότερα ο Γιώργος Τσοπανίδης:
1. Είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και την απαραίτητη διάθεση να εργαστεί ουσιαστικά για το καλό της πόλης μας. Ο Γιώργος Τσοπανίδης, τον ερχόμενο Μάιο που διεξάγονται οι δημοτικές εκλογές, θα είναι στην παραγωγική ηλικία των 42 ετών, με όραμα και σχέδιο για την πόλη μας, τη Νέα Ιωνία και με τον αναγκαίο και επαρκή πολιτικά χρονικό ορίζοντα και αστείρευτη διάθεση να εργασθεί και να φέρει αποτέλεσμα στην πράξη για τη Νέα Ιωνία.
2. Είναι Νεοϊωνιώτης. Ο Γιώργος Τσοπανίδης, που κατάγεται από την Αλάια της Μικράς Ασίας, γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και εργάζεται στη Νέα Ιωνία. Η ζωή του είναι συνδεδεμένη με την πόλη μας, δεν είναι από αυτούς που θέλουν να διοικήσουν τη Νέα Ιωνία και δεν κατοικούν σε αυτήν. Είναι αναγνωρισμένος νομικός, γνωστός δικηγόρος στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας, επαγγελματίας της περιοχής μας, κομμάτι από την κοινωνική και παραγωγική ζωή της πόλης μας.
3. Είναι ένας προοδευτικός άνθρωπος και επιστήμονας. Ως νομικός και δικηγόρος έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και ακόμα τις επαγγελματικές του βάσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει με επάρκεια και δυνατότητα επίλυσης τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας και τη διοίκησή του σε διάφορους τομείς που η επιστημονική του κατάρτιση μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμη.
4. Έχει ιδιαίτερα θετική αυτοδιοικητική εμπειρία. Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τη διετία 2007-2008 συνέτεινε ουσιαστικά στην εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και στην ευρύτερη δυνατή συμμετοχή παρατάξεων και απλών πολιτών. Ως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και του Οργανισμού Νεολαίας (ΔΟΝΝΙΑ) παλαιότερα ανέπτυξε δράσεις μαζικής συμμετοχής των πολιτών σε προγράμματα του Δήμου με μηδαμινό κόστος για τον προϋπολογισμό του Δήμου και ορατό αναγνωρίσιμο αποτέλεσμα για τους πολίτες και τους νέους της πόλης μας.
5. Έχει ξεκάθαρη προοδευτική θέση και διάφανη διαδρομή. Διαφωνεί δημόσια και ξεκάθαρα με την αδιέξοδη σημερινή οικονομική πολιτική και με όσους εκπροσωπούν την πολιτική αυτή σε τοπικό επίπεδο και αγωνίζεται στο πλευρό της κοινωνικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας για τη στήριξη των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην πολιτική αυτή που στραγγαλίζει τον εργαζόμενο και τον επαγγελματία, τους νέους και τους συνταξιούχους. Διαφωνεί επίσης με όσους αρκούνται στην επανάσταση στα λόγια, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν την πόλη μας στην πράξη.
6. Είναι άνθρωπος έντιμος και «καθαρός». Είναι ανεξάρτητος τόσο από κόμματα όσο και από συμφέροντα και συνεπώς από κάθε λογής εξαρτήσεις, που είναι εύλογο ότι αποτελούν εμπόδιο, αν όχι οδηγό, σε όσους τις έχουν.
Για όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι ο Γιώργος Τσοπανίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία – Κοινωνική Πλειοψηφία» με τη βοήθεια ικανών στελεχών που τον πλαισιώνουν και με ένα πρόγραμμα και σχέδιο δράσης για την πόλη που βασίζεται στην ουσιαστική και όχι αποσπασματική κοινωνική πολιτική για του Νεοιωνιώτες, στην ανάδειξη της ταυτότητας και των ιστορικών της στοιχείων, στην ενθάρρυνση ενός υγιούς προτύπου ζωής βασισμένου στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στην αναζωογόνηση της τοπικής επαγγελματικής αγοράς και στη δημιουργία υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά του πολίτη της Νέας Ιωνίας και θα παραμείνουν σε διαρκές όφελος της πόλης μας, είναι ο υποψήφιος, που πιστεύω και εγγυώμαι ότι ως Δήμαρχος θα γυρίσει σελίδα και θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο τη Νέα Ιωνία προς όφελος των κατοίκων της.
Χρήστος Παπαδόπουλος Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής Κάτοικος Νέας Ιωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου