Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ - φωτογραφίες

Νέα Ιωνία, 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Με μεγάλη προσέλευση  συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε στο Παναιτώλιο  η Δημοτική Παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία - Κοινωνική Πλειοψηφία» προς τιμή του πρώην δημοτικού συμβούλου Κώστα Ιωαννίδη. Κόσμος απ’ όλες τις συνοικίες της πόλης μας τίμησε με την παρουσία του τον άνθρωπο που πρόσφερε και συνεχίζει προσφέρει στους συμπολίτες του χωρίς ποτέ να αποβλέπει σε κάτι.

Ο πρόλογος της αφιερωμένης στον επί πολλά χρόνια δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας εκδήλωσης, έγινε  με τον καλύτερο τρόπο από την κόρη του, Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία γαλούχησε την οικογένειά του ο «λεβέντης της Καλογρέζας».

Στη συνέχεια, ο φίλος του και πρώην δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Εξαδάκτυλος, στάθηκε στην ακεραιότητα του Κώστα Ιωαννίδη και στις προσπάθειες που εκείνος κατέβαλλε, ως δημοτικός σύμβουλος, προκειμένου να εμποδίσει ό,τι θεωρούσε πως ήταν αντίθετο με τη βούληση των κατοίκων.

Η στιγμή που οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμότερα από κάθε άλλη, ήταν όταν ο επικεφαλής της  «Ελπίδας για τη Νέα Ιωνία», Γιώργος Τσοπανίδης απένειμε τιμητική στον πλακέτα στον Κώστα Ιωαννίδη  για την προσφορά του και τους αγώνες του για την πόλη μας.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη με τον κ. Ιωαννίδη να δηλώνει μεταξύ άλλων «Σας ευχαριστώ για τη τιμή που μου κάνατε. Πάντα αγωνιζόμουν για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μου. Σκεφτόμουν πως θα τους βοηθήσω περισσότερο. Αυτό ζητώ και από την ΕΛΠΙΔΑ να ακολουθήσει. Εύχομαι στο Γιώργο Τσοπανίδη και την ΕΛΠΙΔΑ με τη νίκη στις δημοτικές εκλογές να κάνουν καλύτερη την πόλη μας. Να σκέφτεστε πάντα τους συμπολίτες μας και να πολιτεύεσθε με ήθος και αξιοπρέπεια».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσοπανίδης στο δικό του χαιρετισμό σημείωσε: «Απόψε τιμάμε τον Κώστα. Τιμάμε τον άνθρωπο, το φίλο, το συμπολίτη, τον δημοτικό σύμβουλο που αγωνίστηκε χωρίς υστεροβουλία για τον απλό πολίτη. Τιμάμε το δικό μας πρότυπο πολιτικού άνδρα, έναν άνθρωπο της κοινωνίας, που πάντα αφουγκραζόταν τις ανάγκες και αγωνιζόταν για το συνάνθρωπο. Τέτοιοι πολιτικοί άνδρες είναι για εμάς το παράδειγμα, οι άνθρωποι της κοινωνίας και της εργασίας» Επίσης σημείωσε ότι «η παράταξη της Ελπίδας δεν έχει κλειστές δομές και τα στελέχη της είναι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για τον βιοπορισμό τους και ασχολούνται με τα κοινά έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων στην πόλη μας, τη Νέα Ιωνία, όπως ακριβώς έκανε πάντα και ο Κώστας Ιωαννίδης».
Αναφερόμενος στην τοπική πολιτική κατάσταση άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή λέγοντας ότι διέψευσε τις προσδοκίες των πολιτών και ότι παρουσιάζει την εικόνα μιας «κουρασμένης διοίκησης που αποχωρεί» και «βαδίζει χωρίς διάθεση και όραμα», ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε πως οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους μόνιμους εραστές της εξουσίας, που ασκούν πολιτική της μηδενικής πρότασης. Το μέλλον υπογράμμισε ανήκει στην ΕΛΠΙΔΑ που έχει σχέδιο και όραμα για την πόλη, για τη βελτίωση, με τη συνδρομή των κατοίκων, της ποιότητας ζωής στη Νέα Ιωνία, για την ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης μας, για την ενθάρρυνση ενός υγιούς προτύπου  ζωής βασισμένου στον αθλητισμό και τον πολιτισμό και για την ενδυνάμωση της κοινωνικής πολιτικής που θα απονέμεται με αξιοκρατία και αντικειμενικά κριτήρια.  

Το δεύτερο μέρος της βραδιάς ανήκε στο Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος με την ορχήστρα του «έδεσε» μουσικά την εκδήλωση προς τιμή του πατέρα του, ψυχαγωγώντας  με ελληνική λαϊκή μουσική τους παρευρισκόμενους και αποσπώντας το θερμό τους χειροκρότημα.

Παρόντες επίσης μεταξύ άλλων ήταν οι κ.κ. Γιώργος Νουβέλογλου (αντιπρόεδρος Συνδέσμου Αλαϊωτών), Νίκος Χάλαρης (πρόεδρος αθλητικού σωματείου «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ»), Γιάννης Γερμακόπουλος και Δήμητρα Κούρκουλα (μέλη Δ.Σ. Αθλητικού σωματείου «Ολύμπιοι»), Στάθης Νουβέλογλου (μέλος ΔΣ Συνδέσμου Αλαϊωτών), Νίκος Αδαμόπουλος (πρώην Αντινομάρχης και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας – Αντιπρόεδρος Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας), Βασίλης Αδρασκέλας (π. μέλος εκτελεστικής επιτροπής Ομ. Εργαζομένων ΕΛ.ΤΑ.), Χαράλαμπος Προδρομίδης (προπονητής «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ») η αρθογράφος Βούλα Τουζοπούλου-Αραμπατζόγλου, η Δέσποινα Ζαχαροπούλου, ο Βασίλης Πετρίδης (π. τμηματάρχης Υπ. Εμπορίου) κ.ά. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Γεωργία Σουλτάτη (Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπ. Περιβάλλοντος), Κώστας Μανιάτης (Γραμματέας ΔΣ  Ε.ΤΕ. ΔΕΗ), Νίκος Μαδεμλής και Δημήτρης Πεπαρίδης (ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης).
Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά οι τοπικές εφημερίδες του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου Ioniapost, Ionianet, ΧΤΥΠΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.


Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη με την οποία τίμησαν τον Κώστα Ιωαννίδη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου