Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου για την ανακοίνωση του Δημάρχου σχετικά με τον τομέα Καθαριότητας





Νέα Ιωνία, 14 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου για την ανακοίνωση του Δημάρχου σχετικά με τον τομέα Καθαριότητας

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε στον τομέα Καθαριότητας στο Δήμο Νέας Ιωνίας,  ο κ.  Δήμαρχος με ανακοίνωσή του – χωρίς να εισέλθει σε λεπτομερή αντίκρουση της όποιας συγκεκριμένης περίπτωσης - αρνήθηκε τη βασιμότητα της καταγγελίας του Σωματείου Εργαζομένων. Η οποιαδήποτε περαιτέρω κρίση επί του θέματος άπτεται της εξέτασης των πραγματικών στοιχείων της υπόθεσης, ξεφεύγει από την αρμοδιότητα της πολιτικής και γι' αυτό δεν κρίνουμε σκόπιμο να λάβουμε εκ νέου θέση επί του ζητήματος.
Ο Δήμαρχος όμως στην ανακοίνωσή του μίλησε και για «ανώμαλη κατάσταση» που παρέλαβε στον Τομέα Καθαριότητας. Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του αναφέρει ότι η παράταξή του παρέλαβε «μια Υπηρεσία να χρωστάει στους εργαζόμενους 3714 (τρείς χιλιάδες επτακόσια δέκα τέσσερα) ΡΕΠΟ και 332 (τριακόσιες τριάντα δύο) ημέρες άδειας (αδιάθετες) του 2010 σε σύνολο εργαζομένων 151 (εκατόν πενήντα ενός) ατόμων».
Ας αναφέρει ξεκάθαρα λοιπόν ο Δήμαρχος κ. Γκότσης, σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή η «ανώμαλη κατάσταση» που παρέλαβε (στα στοιχεία που παραθέτει για τα οφειλόμενα ΡΕΠΟ και ημέρες άδειας ή/ και σε κάτι άλλο), ας μας πει ρητά και ξεκάθαρα σε ποιον αρμόδιο αντιδήμαρχο – πολιτικό προϊστάμενο ή αντιδημάρχους - πολιτικούς προϊσταμένους του Τομέα Καθαριότητας επιρρίπτει την ευθύνη για την 'ανωμαλη', όπως  καταγγέλει, κατάσταση που παρέλαβε στον τομέα Καθαριότητας. Όταν ο Δήμαρχος απευθύνεται στους πολίτες της Νέας Ιωνίας και προβαίνει σε μία τέτοια κρίση για «ανώμαλη κατάσταση», όπως κρίνει ότι παρέλαβε, πρέπει ταυτόχρονα  να αναφέρει ξεκάθαρα τα πράγματα με το όνομά τους. Όλοι έχουν ονοματεπώνυμο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου