Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η ημέρα της γυναίκας



Η 8 Μάρτη είναι παγκόσμια μέρα της γυναίκας.
Η Δημοτική Παράταξη «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Κοινωνική Πλειοψηφία» θεωρεί την ημέρα αυτή ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Είναι η μέρα της μάνας, τη συζύγου, της εργαζόμενης, της αγωνιζόμενης μητέρας, της μονογονεϊκής οικογένειας
Η ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία αναλαμβάνει τη δέσμευση να στηρίξει τη γυναίκα, την εργαζόμενη, την νοικοκυρά, την επιστήμονα, την αγωνίστρια.
Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση με τα κατάλληλα μέτρα κοινωνικής πολιτικής να στηρίξουμε εμπράκτως τον πολύπλευρο ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και στην περίπτωσή μας της Νέας Ιωνίας. Με βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που θα υποβοηθήσουν το δύσκολο έργο της γυναίκας να ανταπεξέλθει στο ρόλο της μάνας και της εργαζόμενης, με μέτρα στήριξης της άνεργης γυναίκας, με θεσμούς αλληλεγγύης για την κακοποιημένη γυναίκα, με έργα και πράξεις, με συγκεκριμένα μέτρα που εξειδικεύονται στο πρόγραμμά μας.
Η ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Γιώργος Τσοπανίδης, νιώθουμε την υποχρέωση να πούμε στις γυναίκες όλου του κόσμου και της Νέας Ιωνίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους στην κοινωνία και να δεσμευτούμε ειλικρινά να σταθούμε δίπλα τους με κάθε μέσο που μπορεί να τους παρέχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου