Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«Ο Γιώργος Τσοπανίδης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου»


Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ιωνία παραβρέθηκε ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Τσοπανίδης, μαζί με υποψήφιους και φίλους της Δημοτικής Παράταξης «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία- Κοινωνική Πλειοψηφία».
Ο Γιώργος Τσοπανίδης, αφού έλαβε μέρος στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων,  κατευθύνθηκε στο Άγαλμα της Μητέρας, όπου κατέθεσε στέφανο εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία- Κοινωνική Πλειοψηφία» και  στη συνέχεια, μαζί με μέλη της παράταξης, παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης μας.
Στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος της Πόλης, αντάλλαξε απόψεις και ευχές με Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες κάθε ηλικίας.

Ο Αγώνας για την Παλιγγενεσία του Έθνους θα πρέπει στις μέρες μας να γίνει ξανά ο οδηγός μας. Να κρατήσουμε τη γενναιότητα, την πίστη, το όραμα, το πάθος για την ελευθερία, να μην λησμονήσουμε όμως τους φατριασμούς και τις διχόνοιες που δεν έλειψαν ούτε σε αυτή την κορυφαία στιγμή για τους Έλληνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου