Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού





Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Σε μία εποχή που ο ρατσισμός εκδηλώνεται με πολλαπλούς τρόπους και τον βιώνουν στην καθημερινότητα τους, εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, σε μία εποχή που οι κοινωνικές, ταξικές και λοιπές διακρίσεις βρίσκονται σε ιδιαίτερη όξυνση, σε μία εποχή που καλλιεργείται τεχνηέντως το αίσθημα του μίσους και της μισαλλοδοξίας, η αξία της αντίδρασης κατά αυτού του φαινομένου όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Η 21ή Μαρτίου που εορτάζεται ως παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού, δεν πρέπει να είναι ακόμη μία… παγκόσμια ημέρα. Πρέπει να είναι μέρα σκέψης, ανάληψης της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας και δράσης.

Η Δημοτική Παράταξη «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Κοινωνική Πλειοψηφία» και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Τσοπανίδης, στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή ρατσισμού. Η πόλη μας, η Νέα Ιωνία, έχει βιώσει, από καταβολής της, ουκ ολίγες μορφές ρατσισμού και εμείς οι Ιωνιώτες έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία μας να κρατάμε τις πόρτες κλειστές σε κάθε τέτοιο φαινόμενο.

                                                                             Για την «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία»


Γιώργος Τσοπανίδης


Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου