Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Φωτογραφίες - Αποκριάτικο γλέντι ΕΛΠΙΔΑΣ για τη Νέα Ιωνία




Το αποκριάτικο γλέντι της Δημοτικής Παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία- Κοινωνική Πλειοψηφία» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 σε γνωστή αίθουσα συνεστιάσεων στην Αλσούπολη της Νέα Ιωνίας.
Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης διασκέδασαν οικονομικά και ξεφάντωσαν με τη ρεμπέτικη ορχήστρα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Με μάσκες και ευφάνταστες στολές, αλλά και χαρούμενη διάθεση το γλέντι διήρκεσε μέχρι το ξημέρωμα.
Μέσα στο κλίμα των ημερών οι πολιτικές κουβέντες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, καθώς σε πρώτο επίπεδο βρέθηκε η ανάγκη για διασκέδαση. Και αυτό το καταφέραμε εξαιρετικά καλά, αφού δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος.
Ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Γιώργος Τσοπανίδης, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς γέμισαν την αίθουσα, τόνισε ότι “ Από αύριο έρχεται η άνοιξη. Ας δώσουμε όλοι τον αγώνα που χρειάζεται ώστε η άνοιξη αυτή να φέρει την ελπίδα στην πόλη μας και να βάλει τέρμα στο τέλμα της μιζέριας και της απραξίας που βρίσκεται σήμερα με τη μόνη πραγματικά ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη της πόλης, την ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία, την παράταξη που προέρχεται από την κοινωνία της πόλης μας και έχει πρόγραμμα και σχέδιο για να κάνει τη Νέα Ιωνία την πόλη που μας αξίζει”.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι κ.κ. Στάθης Νουβέλογλου (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας), Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ), Νίκος Αδαμόπουλος (πρόεδρος Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας), Έφη Τριτοπούλου (αντιπρόεδρος Ένωσης Ελληνίδων Μηχανικών), Γιώργος Δημακάκος (Γ. Γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Αρχαιοφυλάκων), Γεωργία Σουλτάτη (Γραμματέας Συλλόγου Υπαλληλων Υπουργείου Περβάλλοντος και μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας ΥΠΕΧΩΔΕ), Κώστας Τσοπανάκης (Πρόεδρος Συνδέσμου Αλαϊωτών), Μαργαρίτα Καλογήρου (Πρόεδρος Αθλ. Ομίλου “Άθλοκίνηση Χαλανδρίου”), Στάθης Νουβέλογλου (Μέλος ΔΣ Συνδέσμου Αλαϊωτών) και Αγλαϊα Κανέλλου (εκπρόσωπος Συλλόγου Φϊλων “Η Αλληλεγγύη”).






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου