Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Με μεγάλη επιτυχία ο γύρος της Νέας Ιωνίας προς τιμή του θρυλικού Σαμψών»



Με τη συμμετοχή 300 περίπου δρομέων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου ο αγώνας δρόμου 7 χιλιομέτρων στη Νέα Ιωνία, προς τιμή του Γιάννη Κεσκιλίδη , του θρυλικού Σαμψών! Μάλιστα ο αγώνας έλαβε την ονομασία “Ολύμπιος-Σαμψών”
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σωματείο «Ολύμπιοι», με την υποστήριξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία- Κοινωνική Πλειοψηφία».
Η εκκίνηση της διαδρομής δόθηκε στην Αλσούπολη και οι δρομείς αφού πέρασαν από τις συνοικίες της Νέας Ιωνίας, όπου έζησε και συνεχίζει να ζει ο λαϊκός ήρωας Γιάννης Κεσκιλίδης, τερμάτισαν στην πλατεία Φλέμινγκ στην συνοικία της Νεάπολης.
Ο Σαμψών εμφανώς συγκινημένος παρακολούθησε, μαζί με την οικογένειά του, όλη την εκδήλωση και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε την παράταξη της «Ελπίδας», αλλά και το Σωματείο «Ολύμπιοι» για την τιμή που του έκαναν στην πόλη του.
Ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, Γιώργος Τσοπανίδης, που και ο ίδιος έτρεξε την απόσταση των 7 χιλιομέτρων, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Κεσκιλίδη, τόνισε πως : «Σήμερα τιμάμε έναν ζωντανό θρύλο, έναν αγωνιστή της ζωής, έναν άνθρωπο της ευγενούς άμιλλας, έναν άνθρωπο που ο απλός κόσμος πάντα θυμάται με νοσταλγία και αγάπη και είναι τιμή μας που κατοικεί στην πόλη μας, στη Νέα Ιωνία»
Ο θρυλικός Σαμψών, μαζί με το γιο του Χρήστο, απένειμαν τα κύπελλα στους πρώτους δρομείς, ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως άνθρωποι κάθε ηλικίας επιθυμούσαν να φωτογραφηθούν μαζί με τον Σαμψών και ο τελευταίος φρόντισε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές (μέλη του σωματείου "ΟΛΥΜΠΙΟΙ", της ΕΛΠΙΔΑΣ και λοιπούς φίλους) το αθλητικό σωματείο Ολύμπιοι, την αστυνομία, την τροχαία, το νοσ. Αγία Όλγα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όσους προσέφεραν στο σωματείο την απαραίτητη ενίσχυση για τα νερά και τη λοιπή υλικοτεχνική κάλυψη του αγώνα, τους αθλητές που συμμετείχαν, την ΕΤ- 3 για το ρεπορτάζ για την Αθλητική Κυριακή και πάνω απ' όλα το Σαμψών, το Γιάννη Κεσκιλίδη, για τη χαρά που μας δίνει να ζει στην πόλη μας και την ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και την οικογένειά του.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου