Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ


Η χρήση του Δημοτικού Σταδίου από τους κατοίκους και δημότες Ν. Ιωνίας, γίνεται καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή κατά τις ώρες 7:30 - 10:00 και 20:00 - 22:00.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν άδεια χρήσης από τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), η οποία δίνεται σε όλους αφού προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.
Εκτός από τις παραπάνω ώρες, διατίθεται για το κοινό και ένα επιπλέον δίωρο καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 16:00 - 18:00. 
Στις ώρες αυτές μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα με την επίβλεψη Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του ΟΠΑΝ.
Το ενδιαφέρον των δημοτών και κατοίκων για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου είναι μεγάλο.
Οι ώρες για το κοινό είναι περιορισμένες λόγω της χρήσης του, τις υπόλοιπες ώρες, από τις ομάδες των σωματείων ποδοσφαίρου και στίβου του Δήμου μας.
Για το λόγο αυτό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου, καθώς και στα 5χ5 της Δερμιδεσίου και της Πλ. Τσαλδάρη,
ο ΟΠΑΝ μετά από συνεννόηση με τις ομάδες ποδοσφαίρου, θα αποσυμφορήσει το Δημοτικό Στάδιο, με σκοπό να διατεθούν περισσότερες ώρες στους δημότες μας.
                                                                                                                                                                                                                
 Με εκτίμηση,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου